Через 7 років після злочину: Суддю-хабарника таки запроторять до буцегарні

У 2010 році суддю Ківерцівського районного суду Волинської області затримали співробітники Служби безпеки України на хабарі за вирішення цивільної справи на користь місцевого підприємця.

Суддя отримав 5 років позбавлення волі. Фото: Факти.

Суддю Ківерцівського районного суду Волинської області на 5 років посадили за ґрати за хабарництво. Про це повідомили у прес-службі СБУ, передають Патріоти України.

"Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким суддю Ківерцівського районного суду Волинської області засуджено до п’яти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Так, суддю, робота якого відзначалася постійними скаргами людей та критикою на суддівських конференціях, у 2010 році затримали співробітники Служби безпеки України на хабарі за вирішення цивільної справи на користь місцевого підприємця.

Після тривалого розгляду справи суддю визнали винним за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йому винесли покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ять років з позбавленням права обіймати посаду судді та посади в державних установах строком на три роки із конфіскацією 1/6 його майна. Початок строку відбування покарання зловмисником буде рахуватися з моменту приведення вироку до виконання.

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...