Через анексію Криму: У Туреччині показали Путіну "кулак"

Протестувальники несли плакати з написами: "Росія геть руки від Криму" і скандували гасла "Окупант-Росія геть з Криму!", "Батьківщина, народ, Батьківщина, Крим!".

На мітингу. Фото: ЖЖУ турецькому Стамбулі активісти вийшли на мітинг проти анексії українського півострова Крим Росією. Про це повідомляє Аnadolu. Група демонстрантів, що зібралися на площі Галатасарай, пройшла до генерального консульства Росії в Стамбулі, передають Патріоти України.

Протестувальники несли плакати з написами: "Росія геть руки від Криму" і скандували гасла "Окупант-Росія геть з Криму!", "Батьківщина, народ, Батьківщина, Крим!", "Ми не жменька народу, ми - кулак!". Читайте: Росія підняла авіацію на кордоні з Кримом Водночас голова відділення Асоціації солідарності та культури кримських турків у Стамбулі Джелал Ічтен заявив, що Росія як і раніше являє собою загрозу не тільки для Росії, але і для миру в усьому світі.

Путін, діючий в дусі Сталіна, і його сподвижники повинні знати, що кримсько-татарський народ, який неодноразово відроджувався з попелу, ніколи не зверне зі шляху Мустафи Абдульджемиля Киримоглу",- зазначив він.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...