Черговий щур тікає: Найманці на Донбасі побачили у "самозвільненні" Прилєпіна поганий знак

Бойовики побоюються, що залишаться без підтримки РФ.
Прилєпін вирішив тікати із Донбасу. Фото: соцмережі.

У «відході» терориста Захара Прилєпіна окупанти побачили знак, який дуже їх налякав. Відповідні публікації розмістив пропагандистський ресурс «Політнавігатор», передають Патріоти України.

Бойовики побоюються, що залишаться без підтримки РФ. План «Новоросія» вже похований, а мріям про розширення окупованих територій не судилося збутися. Такої думки дотримуються журналіст Олександр Чаленко (в 2014 році втік до РФ, з 2016 року оголошено в розшук СБУ, - ред.) і російський блогер Єгор Холмогоров (автор терміна «російська весна», - ред.).

«Все, Захар Прилепин увольняется из «армии «ДНР». Значит, освободительного похода не будет. Мир, и это надолго», — засумував Чаленко. Націоналіст Холмогоров побачив у цих заходах схожість із «очередной попыткой слива Донбасса». Про це свідчить, на його думку, не тільки самозвільнення Прилєпіна - публікації на цю тему з'явилися і в Telegram-каналах деяких осіб, наближених до бандитської «еліті» псевдореспублік.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...