"Черномирдін познайомив": Новинський розповів про зустрічі з Путіним

За словами одіозного олігарха, він нібито мав тільки дві зустрічі з Путіним, які тривали 5-10 секунд.
Вадим Новинський. Фото: Еспресо.

Народний депутат України Вадим Новинський стверджує, що майже незнайомий з президентом Росії Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

За його словами, він мав дві зустрічі з Путіним, які тривали 5-10 секунд. "Мене з ним знайомив ... Не те навіть, що знайомив, це була зустріч "здрастє-здрастє" в 2004 році, Віктор Степанович Черномирдін", - розповів нардеп.

Друга зустріч, за його словами, відбулася в 2013 році, коли президент-втікач України Віктор Янукович і Путін проводили спільний парад Чорноморського флоту Росії і Військово-морських сил України в Севастополі.

"Я як депутат, обраний від Севастополя, був серед тих, хто там перебував. Знову ж "здрастє-здрастє" і все. Ось, у мене було два контакти з Путіним, кожен з них по 5 секунд, може, по 10", - підсумував він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...