"Черномирдін познайомив": Новинський розповів про зустрічі з Путіним

За словами одіозного олігарха, він нібито мав тільки дві зустрічі з Путіним, які тривали 5-10 секунд.
Вадим Новинський. Фото: Еспресо.

Народний депутат України Вадим Новинський стверджує, що майже незнайомий з президентом Росії Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

За його словами, він мав дві зустрічі з Путіним, які тривали 5-10 секунд. "Мене з ним знайомив ... Не те навіть, що знайомив, це була зустріч "здрастє-здрастє" в 2004 році, Віктор Степанович Черномирдін", - розповів нардеп.

Друга зустріч, за його словами, відбулася в 2013 році, коли президент-втікач України Віктор Янукович і Путін проводили спільний парад Чорноморського флоту Росії і Військово-морських сил України в Севастополі.

"Я як депутат, обраний від Севастополя, був серед тих, хто там перебував. Знову ж "здрастє-здрастє" і все. Ось, у мене було два контакти з Путіним, кожен з них по 5 секунд, може, по 10", - підсумував він.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...