"Чорні" справи: Путін серед ночі приймав у Кремлі Кадирова

Говорили нібито про соціально-економічну ситуацію.

Путін і Кадиров. Фото: ЖЖПрезидент Росії Володимир Путін зустрівся з т.в.о. глави Чечні Рамзаном Кадировим пізно ввечері в четвер, 25 серпня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля, передають Патріоти України.

Відзначається, що під час зустрічі йшлося про соціально-економічну ситуацію. Кадиров розповів президенту про зростання промислового виробництва і сільського господарства, скорочення безробіття і виконанні травневих указів в Чечні.

Кадиров зазначив, що в Чечні "стабільна ситуація, порядок - особливо по тяжких і особливо тяжких злочинів терористичного характеру".

Він також додав, що є питання, які вимагають втручання президента. Кадиров розповів Путіну, що в Чечні активно розвивають дзюдо, і запросив його побувати на тренуванні.

Термін повноважень Рамзана Кадирова закінчився в квітні. Путін призначив його в.о. глави республіки, а на початку серпня виборчком Чечні зареєстрував його в якості кандидата на вибори глави республіки.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...