Чи надовго? Кремль знайшов заміну Сергуну в ГРУ

Генерал-лейтенант Ігор Коробов займе свій новий робочий кабінет у п'ятницю, 5 січня.

ГРУ Генштабу РФ отримало нового начальника. Ілюстрація:www.rbc.ua

Новим начальником Головного розвідувального управління Генштабу РФ призначено генерал-лейтенанта Ігоря Коробова. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в Міноборони Росії, передають Патріоти України.

"У понеділок міністр оборони Росії Сергій Шойгу вручив генералу Коробову особистий штандарт начальника ГРУ. Церемонія відбулася в штаб-квартирі Главка.

У п'ятницю Коробов займе свій новий робочий кабінет", - розповів співрозмовник. Зазначається, що Колобов – кадровий військовий розвідник, що колись займав пост першого заступника начальника главку - начальника стратегічної розвідки.

Нагадаємо, генерал-полковник Ігор Сергун, який раніше очолював ГРУ, помер 3 січня 2016 року при загадкових обставинах.

Ситуація складна: Росіяни могли окупувати мінімум 10 сіл України, - Bild

понеділок, 13 травень 2024, 17:53

Російські загарбники атакували Харківщину у двох місцях з півночі, захопивши щонайменше десять сіл. Про це заявляє аналітик Bild Юліан Рьопке. Він показав армії окупантів на Харківщини на карті, промаркувавши зону поселень, які, нібито, встиг захопити ...

"Є збільшення сірої зони": Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині, яку посилено атакує ворог

понеділок, 13 травень 2024, 17:43

Російська окупаційна армія продовжує атакувати на півночі Харківської області. Ворог наступає невеликими групами на нових напрямках, щоб максимально розосередити оборону Збройних Сил України. Ситуація на прикордонній території залишається вкрай важкою....