Чи то п'яний, чи то соромно, чи то щойно з Марсу: "Колонізатор Місяця" Рогозін шокував зовнішнім виглядом під час зустрічі з Путіним (фотофакти)

Зовнішній вигляд глави "Роскосмосу", судячи з того, як його представили кремлівські пропагандисти, залишає бажати кращого.

Путін та Рогозін. Фото: Без табу.

У понеділок, 4 лютого, здичавілий і напівбожевільний на вигляд ватажок "Роскосмосу" постав перед "сонцеликим" Путіним для доповіді про захоплення росіянами космічного простору, передають Патріоти України.
Втім, цілком може бути, що політтехнологи Кремля просто вирішили сфоткати обох діячів для того, щоб підняти "великого ВВХ" і показати, що він ще ого-го. Принаймні, на тлі розумового інваліда Дмитра Рогозіна. Зовнішній вигляд глави "Роскосмосу", судячи з того, як його представили кремлівські пропагандисти, залишає бажати кращого. Судячи з усього, Рогозін, як запеклий представник "русского мира" вирішив виправляти ситуацію в ракетно-космічній промисловості шляхом занурення в алкогольний угар - тільки там росіяни можуть відчути свою велич.

Пропагандисти Москви стверджують, що Путін і Рогозін обговорювали плани щодо розвитку галузі. Чи було їм про що говорити з урахуванням ракет, які постійно падають, сказати складно. Тим більше, російську космічну галузь начисто вбив Ілон Маск, який зміг за кілька років відібрати всі замовлення на запуски супутників у РФ. Втім, винен в цьому, зрозуміло, не американець, а попи з РПЦ. Адже саме вони неправильно освячували "Союзи", які масово воліли знищуватися на шляху до космосу.

Так чи інакше, Рогозін або знаходиться в стані запою, або ж серйозно хворий. Інакше пояснити його яскраво-червоне із землисто-сірими тінями обличчя - неможливо.

Звичайно, може бути, Рогозіну просто соромно за провальну роботу, але росіянин, який соромиться - це оксюморон.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...