ДАМ розповів, що робив, коли росіяни протестували проти корупції

В той час, коли москвичів і петербуржців пакували в автозаки, Дімон катався на лижах.

Медведєв "непогано покатався на лижах". Фото: twitter.

Прем’єр-міністр Дмитро Медведєв під час антикорупційних мітингів, які відбувалися у містах Росії, катався на лижах. Про це він написав у соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання користувача, як пройшов його день, Медведєв написав: «Непогано, на лижах покатався».

Як повідомляли Патріоти України, понад 30 тисяч осіб взяли участь в антикорупційних акціях по всій Росії, без урахування Москви і Петербурга. У Москві, за неофіційними даними, на акцію вийшли до 30 тисяч осіб, за даними поліції - 8 тисяч, у Санкт-Петербурзі - від 5 до 10 тисяч.

Протести в Росії пов'язані з публікацією розслідування Фонду боротьби з корупцією про незадекларовану нерухомість глави уряду Дмитра Медведєва.

Проти учасників протесту застосовували палиці і газ. Станом на ранок 27 березня в Москві було затримано 1030 осіб.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...