Росію накрили мітинги проти "Дімона": У Москві затримано більше сотні людей (фото, відео)

Акції протестів проходять в Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах.

В Москві затримали 130 учасників антикорупційного мітингу. Фото: Обозреватель.

Під час антикорупційних мітингів у Москві силовики затримали понад 130 учасників. Про це повідомляє "ОВД-Инфо" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Також опубліковано відео з моментом затримання активістів на Пушкінській площі в Москві. На кадрах видно, як співробітники поліції проводять крізь натовп людей із заламаними за спиною руками.

Телеканал "Дождь" повідомив про те, що поліція застосувала кийки та сльозогінний газ під час затримань на Пушкінській площі, а літнього чоловіка силовики навіть протягли по землі.

Повідомляється, що затримання учасників також проходять і на Тверській вулиці в столиці РФ.

Нагадаємо, мітинги проти корупції були організовані за ініціативою російського опозиціонера Олексія Навального. Однак влада не дала дозвіл на проведення акції. Незважаючи на це, в різних містах РФ активісти вийшли на протест.

Також протести пройшли і в Санкт-Петербурзі.

Протест в Омську.



"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...