Де і як стане на коліна задля примирення? Дуда їде до України

Делікатний процес всепробачення і каяття має бути двостороннім і щирим.

Анджей Дуда. Фото:www.rbc.ua

Президент Польщі Анджей Дуда візьме участь у святкуванні 25-ї річниці незалежності України в Києві 24 серпня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Канцелярії польського президента, передають Патріоти України.

"Анджей Дуда 24 серпня буде в Києві, де він візьме участь у святкуванні 25-ї річниці незалежності України", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу в прес-службі українського президента уточнили, що Дуда візьме участь у святкуванні 25-ї річниці незалежності держави на запрошення Порошенка.

Президент України запропонував польському колезі разом відвідати село Сагринь у Польщі, де поховані загиблі українці.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...