"Денег нет": Запланованого підвищення зарплати росіянам не буде

В уряді РФ ухвалили рішення про "плавніше підвищення зарплат" - на 180-відсоткове підвищення зарплати для лікарів і 90-та 80-відсоткове для молодшого медичного персоналу в 2017 році коштів немає.

А.Силуанов. Фото: РИА Новости.

Міністр фінансів Росії Антон Силуанов заявив, що зарплати російських бюджетників не вдасться підняти в тому розмірі, в якому планувалося "дорожніми картами". Про це він заявив на засіданні в Казані, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За словами Силуанова, в уряді ухвалили рішення про "плавніше підвищення зарплат", ніж це планувалося.

Силуанов підкреслив, що цю динаміку потрібно "відпрацювати з галузевими відомствами".

У 2012 році президент РФ Володимир Путін підписав так звані травневі укази, відповідно до яких зарплата лікарів в 2017 році мала становити 180% від середньої в регіоні, а середнього і молодшого медперсоналу - 90% і 80% відповідно.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...