"Денерасти" страшенно обурені тим, що на окупованих територіях є люди, які "чекають Україну"

Від усвідомлення цього прихильникам "молодої респубілки" стає "незатишно жити" в місті.

На окупованих територіях чекають звільнення від "ДНР". Фото: donbass.ua.

Прихильники "ДНР" обурені тим, що люди на окупованій території чекають повернення української влади. Про це йдеться в статті, що вийшла на сайті, підконтрольному опальному колишньому "секретарю Ради безпеки ДНР" Олександру Ходаковському, інформують Патріоти України.

Автор статті Галина Скворцова пише про свої розмови зі знайомими, які "чекають Україну" на підконтрольній бойовикам території.

"А есть еще блогеры, которые так же не стесняясь парафинят ДНР и ждут Украину. То есть, понимаете? Среди нас живут люди, которые уверены, что Украина сюда вернется. Более того – ждут этого с нетерпением. Справедливости ради должна сказать, что таких немного, но они есть. И чувствуют себя здесь совершенно спокойно. Живут, работают, и не боятся высказаться, по сути, незнакомым людям", - обурюється автор статті.

Працююча на підконтрольному бойовикам сайті Скворцова зазначає, що через таке "знання" їй "незатишно жити" в місті.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...