Der Spiegel повідомив про втрати ГРУ Росії в наземних операціях в Сирії

За інформацією журналу, на сирійській території в ході нещодавних боїв загинули мінімум два спецназівці ГРУ.

Війна в Сирії продовжує забирати життя "туристів Путіна"

Режим сирійського президента Башара Асада, крім військово-космічних сил РФ, підтримують російські сухопутні війська і артилерія. Про це написав у п'ятницю, 27 листопада, журнал Der Spiegel, зазначають Патріоти України. За інформацією видання, в ході останніх бойових дій в Сирії загинуло щонайменше двоє російських спецпризначенця.

Der Spiegel стверджує, що загиблі належали до 22-ї бригади спецназу Головного розвідуправління (ГРУ). Їх поховали 12 листопада в Ростові-на-Дону. Видання зазначає, що російські ЗМІ навіть не згадали про те, що трапилося.

Німецький журнал повідомив також, що, крім авіаударів військово-космічних військ, російська сторона займається транспортуванням сирійських солдатів на літаках Іл і вертольотах Мі-24. Крім того, за даними журналістів, Росія надала Сирії 152-мм гаубиці "Мста-Б", які є в арсеналі 120-ї артилерійської бригади з Сибіру.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...