Держдеп США різко відреагував на заборону російськими окупантами Меджлісу кримськотатарського народу

У США в черговий раз закликали повернути контроль над півостровом українській владі.

Ілюстрація:genderz.org.ua

Сполучені Штати Америки не визнають заборону Меджлісу кримськотатарського народу. Про це мовиться у спеціальній заяві Держдепу, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Також Вашингтон засуджує арешти, викрадення людей, обшуки у будинках і мечетях - кримських татар. І закликає Росію припинити обшуки, йдеться в заяві.

"Ми відкидаємо рішення Верховного суду Росії про заборону Меджлісу та засуджуємо його. Це рішення викликає особливе занепокоєння з урахуванням систематичного і несправедливого негативного ставлення Росії до кримських татар.

Ми повторюємо наш заклик - повернути контроль над півостровом українській владі. І доки цього не станеться - санкції діятимуть", - наголосив речник Білого дому Марк Тонер.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...