Десятки обстрілів: Бойовики вночі били по силам АТО із Градів і танка

Терористи прицільно стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по українським військовим.

Терористи. Фото: ЖЖ

Минула ніч у зоні АТО була неспокійною – бойовики декілька разів відкривали вогонь по Пісках зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів, а також 120-міліметрового міномету. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

Терористи прицільно стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по Широкиному, там також працювали ворожі снайпери. Учора ввечері бандити двічі застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град, завдавши неприцільний удар по околицях населеного пункту Зоряне на Донеччині.

Зі 120-міліметрових та 82-міліметрових мінометів били по околицях Луганського, Красногорівки, Верхньоторецького та Зайцевого. Крім того, у напрямку Верхньоторецького вівся вогонь з танку", – зазначають у штабі. Загалом із вечора і до ранку бойовики здійснили 39 обстрілів.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:46

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: