​Дії ворога втратили вибірковий характер: Росіяни усвідомлено б'ють по цивільних в Авдіївці та Опитному - штаб АТО

Окупанти вчергове демонструють донеччанам та всій Україні свій цинізм стосовно тих, кого, начебто, вони припхалися захищати. Тому свідчення десятки випущених за сьогодні мін. Позиції ж ЗСУ найманці Путіна «прасують» зі ствольної великокаліберної артилерії

Речник АТО Ірина БарановаПатріоти України пропонують зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 02 серпня 2016 року:

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною, але контрольованою. З початку доби та впродовж дня зафіксовано 28 обстрілів наших позицій з боку російських окупаційних військ, у тому числі з важкої артилерії. До того ж, дії ворога втратили вибірковий характер: з 11 години ранку протягом трьох годин окупанти вели мінометний вогонь по мирних жителях. 21 міну 82 мм калібру випущено було по житлових будинках Авдіївки та Опитного.

Також на Донецькому напрямку по Пісках ворог застосував важку артилерію 152 калібру. Епіцентром бойових дій залишаються позиції в районі Авдіївки. Тут загарбники неодноразово обстріляли наші позиції зі 120 та 82 мм мінометів. Великокаліберні кулемети окупанти використали поблизу Троїцького. З 82 мм мінометів та гранатометів різних систем ворог бив по Кіровому та Луганському.

На Маріупольському напрямку російські окупанти зі 120 та 82 мм мінометів вели вогонь по укріпленнях в Красногорівці та Талаківці. В районі Мар’їнки ворог застосував танк, вогонь гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

На Луганщині біля Новозванівки вівся мінометний вогонь по українських воїнах, у тому числі з мінометів 120 мм калібру. Зафіксовано вогонь снайпера.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...