"Дістало!": В "ЛНР" житель окупованого Олександрівська кинув у терористів вибуховий пристрій

І хоча постраждалих в результаті інциденту немає, чоловіка затримала "поліція" "молодої республіки" за посягання на життя "правоохоронців".

На Луганщині чоловік намагався підірвати членів "народної міліції ЛНР". Ілюстрація: FromUA.NEWS.

«Генеральна прокуратура» «ЛНР» порушила кримінальну справу стосовно громадянина, який кинув під ноги співробітникам «ГИБДД МВС ЛНР» в Олександрівську вибуховий пристрій. Про це пишуть Патріоти України, посилаючись на сепаратистський сайт ЛуганскІнформЦентр.

«23 жовтня приблизно о 10 годині 30 хвилин громадянин К., перебуваючи на проїжджій частині дороги біля будинку № 2 по вулиці Жовтнева міста Олександрівськ, з метою перешкоджання законній діяльності співробітників ГИБДД МВС ЛНР, які здійснюють охорону громадського порядку, кинув вибуховий пристрій під ноги двом співробітникам поліції, яке згодом вибухнуло, чим здійснив посягання на життя співробітників правоохоронних органів Луганської Народної Республіки», - заявили в «генпрокуратурі».

Зазначений громадянин затриманий «поліцією». Постраждалих в результаті події немає.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...