"Дівчина вкотре наклала у штани": Кох розповів про причини і основний результат зустрічі Меркель із Лавровим

Канцлер Німеччини Ангела Меркель погодилася видати Росії ймовірного організатора постачання кокаїну через посольство РФ в Аргентині Андрія Ковальчука в обмін на деякі поступки.
Ангела Меркель. Фото: Рейтерс.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров і начальник Генерального штабу збройних сил РФ Валерій Герасимов домовилися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель про видавання Росії головного фігуранта справи про контрабанду великої партії наркотиків з Аргентини Андрія Ковальчука під час зустрічі 24 липня. Таку думку висловив екс-віце-прем'єр Росії Альфред Кох у Facebook 30 липня, передають Патріоти України.

"Так ось навіщо Лавров і Герасимов літали до Меркель. І ось чому вона щось приховує і не хоче говорити про причини і результати зустрічі. Будь-які поступки щодо Донбасу в обмін на видавання Ковальчука. Інакше викриття найбільшого наркотрафіку в історії, організованого Федеральною службою безпеки, міністерством закордонних справ РФ і Головним управлінням Генерального штабу РФ, було б неминучим. Дівчина Меркель вкотре наклала у штани і воліла самоусунутися", – написав Кох, коментуючи видавання Німеччиною Росії Ковальчука.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...