"Добре приземлився на п'яту точку" - в іноЗМІ бурхливо обговорюють феєричне падіння Путіна на льоду в Сочі

Вираз обличчя російського лідера мало нагадував могутнього керівника держави, яким він любить себе позиціонувати у світі.

Вираз обличчя Путіна аж ніяк не нагадував надмогутнього державного лідера. Фото: http://inosmi.ru/

Під час святкового фінального матчу, проведеного в Сочі Нічною Хокейною Лігою, Володимир Путін добре приземлився на п'яту точку і вираз його обличчя мало нагадував могутнього керівника держави, яким він любить себе показувати. Про це пише норвезьке видання Dagbladet, передають Патріоти України за матеріалами Иносми.ру.

"Ви, звичайно, бачили, як президент Росії Володимир Путін позує, граючи м'язами оголеного торсу, тримаючи в руках вудку або сидячи верхи на коні (...) Але досконала інша картина виходить, коли він виходить на лід в повному хокейному спорядженні. Як видно на фотографії, розміщеній вище, Путін добре приземлився на п'яту точку, а вираз обличчя мало нагадує могутнього керівника держави, яким він любить себе показувати", - наголошується в публікації.

У матеріалі також наводиться висловлювання ведучої програми Good Morning America Емі Робак: "Не дивно, що не з'явилося жодного відеоролика про цю подію. Повинна зауважити, що я рада бачити це".

У свою чергу автор публікації задається питанням, чи буде Путін задоволений тим, що фотографія з цієї статті розійдеться по соціальних мережах в усьому світі.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...