Доказів вистачає: Наливайченко продемонстрував документи з офшорами Гонтарєвої

екс-голова СБУ закликав уряд зламати корупційні схеми і відмовитися від розкрадання грошей з власної країни.

Валентин Наливайченко. Фото:zn.ua

Лідер "Антикорупційного руху" Валентин Наливайченко у прямому ефірі політичного ток-шоу "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер" заявив, що керівник Національного банку України Валерія Гонтарєва, разом із "подільниками" використовує офшори. Документи для доказів пізніше Наливайченко виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Замість фінансувати дороги, дитячі садки, або будь-яку програму АТО, бійці, які сидять з нами у студії підтвердять, їм нема чим платити добові або військові надбавки. А ці офшори працюють і зареєстровані на Віргінських островах. Я для чого приніс і показую в студії ці папери? Щоб було зрозуміло, звідки беруться ті, хто власне їх обслуговує і власне створив офшори для цієї влади".

Потім колишній голова СБУ продемонстрував принесені із собою папери. "Ось список цих людей з попередньої влади. І Курченко, і Клименко і сім'я Януковича. І вдумайтеся, той самий Макар Пасенюк той самий його «подільник» Скрипник і інші обслуговували їх за часів Януковича, виводячи і розкрадаючи гроші. Зараз вже для цієї влади надають послуги для розкрадання грошей з економіки країни".

Наливайченко закликав уряд зламати корупційні схеми і відмовитися від розкрадання грошей з власної країни: "Бо у вас немає більше шансу. Ні у вас ні у людей!", - підкреслив він.

Пізніше він розмістив документи на своїй сторінці у соцмережі.

Вже є кандидат на посаду: Путін знімає Шойгу з посади міністра оборони РФ

неділя, 12 травень 2024, 21:59

Російський диктатор Володимир Путін вирішив призначити нового міністра оборони замість чинного голови відомства Сергія Шойгу. Про це повідомляє пресслужба так званої "Ради Федерації" РФ, передають Патріоти України. Замість Шойгу Путін запропонував приз...

У Швейцарії заговорили про повернення чоловіків-українців

неділя, 12 травень 2024, 21:44

У Швейцарії представники щонайменше двох парламентських політичних партій публічно заявили про необхідність повернення до України військовозобов'язаних чоловіків-біженців. Про це йдеться у Neue Zürcher Zeitung із посиланням на заяву радника Вільної дем...