Докази "громадянської війни": Путінські гібриди кинули на полі бою "подарунки" з Росії (фото, відео)

Терористи загубили радянську зброю, за номерами якої можна з легкістю встановити її походження, предмети амуніції та спорядження російського виробництва останніх років.
Поблизу Кримського. Фото: Дзеркало тижня.

Українські військові оприлюднили чергові докази російської воєнної присутності на Донбасі. Відповідні фото та відео викладені на сторінці в Facebook 24-ого окремого штурмового батальйону ЗСУ "Айдар", передають Патріоти України.

"На місці тривалого запеклого бою з російськими окупантами поблизу Бахмутської траси, де противник зазнав значних втрат, переможці бою зі складу окремої механізованої бригади знайшли чимало доказів російської воєнної присутності в Україні. Вони все зафільмували та сфотографували", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на фото видно радянську зброю, за номерами якої можна з легкістю встановити її походження, предмети амуніції та спорядження російського виробництва останніх років, написи на чохлах фляг із неіснуючим в українській армії військовим званням "рядовой", і ще багато чого. Все це явно вказує на російський слід.

Також військові оприлюднили відео, на якому видно, як окупанти збирають та вивозять на чотирьох машинах своїх "200-их" та "300-их", та стоп-кадр, на якому червоним обведено машини та місця накопичення "200-их".


Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...