Домовленості зірвано: "Народний фронт" вимагає нового кандидата на посаду прем'єр-міністра - Сюмар

Фронтовики не згідні з кадровими вимогами Гройсмана і вимагають вибрати іншого кандидата в голови уряду. Можуть запропонувати свого, але розглянуть і пропозиції інших фракцій.

Вікторія Сюмар

Про це написала у Фейсбуці заступник голови фракції Народного фронту у Верховній Раді Вікторія Сюмар, зазначають Патріоти України.

"У Народного фронту немає жодних протиріч ні з Гройсманом, ні з БПП. Зрив домовленостей щодо уряду Гройсмана відбувається через проблеми кандидата від БПП з фракцією БПП...", - повідомила Сюмар.

Сюмар також заявила, що в Народному фронті "змушені вимагати" нову кандидатуру на посаду прем'єр-міністра та інформацію про склад коаліції.

"Або чекаємо на пропозиціі щодо кандидатур та складу нового уряду від інших демократичних сил", - зазначила Сюмар.

Російські добровольці звернулись до окупантів, які наступають на Харківщині (відео)

неділя, 12 травень 2024, 15:19

Російські добровольці "Сибірського батальйону" та легіону "Свобода Росії" звернулися до військових російської армії, які беруть участь у нових боях на Харківщині, і закликали їх переходити на їхній бік або здаватися у полон, щоб зберегти своє життя і н...

Пообіцяв відібрати будинок у "безчесного" Байдена: Трамп зробив чергову гучну заяву

неділя, 12 травень 2024, 14:29

Скандальний політик, колишній президент США Дональд Трамп стверджує, що зможе закінчити війну в Україні ще до того, як увійде до дверей свого "президентського" кабінету в разі перемоги на осінніх виборах, передають Патріоти України. Як відомо, політик ...