Доповідь спецслужб США: Путін таємно зустрічався з Януковичем через Манафорта, - Buzzfeed

Повідомляється, що 15 серпня минулого року український екс-президент Янукович під час зустрічі під Волгоградом запевнив Путіна, що не було ніяких документальних слідів, які доводять виплати Манафорту.

Путін Януковичу не повірив. Фото: Korrespondent.net.

В інтернеті бурхливо обговорюють появу в американських ЗМІ компромату на новообраного президента США. Американське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінковий документ, який нібито є доповіддю британського розвідника, підготовленою для політичних конкурентів Трампа, передають Патріоти України.

У документі є розділ, який присвячений зв'язкам колишнього глави виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта з корупційними схемами екс-президента України Віктора Януковича.

Зазначається, що у Віктора Януковича і Володимира Путіна була таємна зустріч біля Волгограда, на якій екс-президент України переконував російського лідера в тому, що немає доказів його "відкатів" Манафорту. У тексті документа йдеться, що зустріч відбулася 15 серпня.

При цьому стверджується, що Путін Януковичу не повірив.

Нагадаємо, Патріоти України вже писали про таємну зустріч Путіна з Януковичем.

Про те, що така зустріч могла мати місце, свідчить і те, що 18 серпня Янукович у Волгограді вирішив долучитися до скрепної історії і оглянув музей-панораму "Сталінградська битва" і "Мамаїв курган".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...