Досить гібридної брехні: Відомий дипломат закликав розірвати відносини з Росією (відео)

Особа диппредставника, ким би він не був, зараз ніяк не може вплинути на нинішні відносини України та Росії.

Сергій Торопов. Фото: lenta.mobus.comЗвільнення посла Росії в Україні Михайла Зурабова і призначення нового російського представника ніяк не вплине на нинішні відносини двох країн, - передають Патріоти України про заяву в ефірі Радіо Свобода колишнього міністра закордонних справ України Володимира Огризко.

«У Москві вирішує одна людина – Путін, тому яке прізвище буде у чергового посла, не має абсолютно ніякого значення. Навіть за тих часів, коли в Україні був послом Віктор Черномирдін, з яким мені доводилося вести гарячі недипломатичні розмови, то й від нього тоді залежало дуже й дуже мало», – зазначив Володимир Огризко.

Дипломат не виключає, що новий російський посол навіть не приїде в Україну.

«Найімовірніше, він сюди і не приїде. Йому тут немає що робити», – сказав Огризко.

На його думку, нині Україна взагалі не може підтримувати дипломатичні відносини з Росією, «і ніколи не пізно їх розірвати».«Це нонсенс, коли ми маємо дипломатичні відносини з країною, яка анексувала частину нашої території», – додав Огризко.

28 липня президент Росії Володимир Путін звільнив із посади надзвичайного і повноважного посла Росії в Україні Михайла Зурабова, який працював на цій посаді від початку серпня 2009 року.

Як згодом повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ Росії, тимчасовим повіреним у справах Росії в Україні призначили Сергія Торопова.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...