Доцарювався: Кадирова намагалися вбити представники його ж тейпа, - РосЗМІ

Замах на Рамзана Кадирова готувався навесні цього року в селі Беной, де знаходиться його резиденція, але змовників було випадково розкрито.

Рамзан Кадиров. Фото: dialog.ua.

Навесні 2016 року на главу Чечні Рамзана Кадирова готувався замах. Про це повідомило російське видання "Нова газета", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Видання відзначає, що більшість учасників "змови" - молоді люди з тейпа Беной, до якого належить сам Кадиров. Замах готувався в селі Беной - там знаходиться резиденція, в якій зазвичай зупиняється Кадиров.

Як пише видання, в будинку була закладена вибухівка, а "арсенал серйозної новітньої зброї" вилучили в учасників змови.

За словами співрозмовників видання, план був розкритий випадково, а інформацію про змовників, "ймовірно", видав двоюрідний брат глави адміністрації Кадирова Іслама Кадирова - Валід.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...