Дипломат вважає, що Тимошенко веде країну до хаосу: "Закликаю не вестися на провокації людини, яка втратила будь-моральне право бути політиком"

Вадим Трюхан обурений діяльністю й хитрими планами Юлії Тимошенко.

Джерело: http://replyua.net

Відомий український дипломат Вадим Трюхан на своїй сторінці в соцмережі Facebook дивується, це ж як треба мріяти президентською булавою, щоб поставити на карту саме існування України як незалежної суверенної держави? "Не вийшло у пані Тимошенко через угоди 2009 року з Путіним підсадити на газову голку всю країну на 8 років, так тепер святе — за землю вона взялася",— пише дипломат, передають Патріоти України з посиланням на replyua.

Він дивується, як українцям можна терпіти таке відверте і знахабніле антидержавне «дійство» у виконанні леді Ю? Ну, невже незрозуміло, що "повстання", яким погрожує ця дама, очевидно за брудні гроші, і не факт, що вони походять з України, — це пряма дорога до хаосу в країні, яким неодмінно скористаються наші "друзі" в лапках.

"Закликаю всіх, у кого є мізки в голові, не вестися на провокації у виконанні людини, яка вже давно втратила будь-моральне право бути політиком і боротися за владу в Україні!", — написав Вадим Трюхан. Він додає, що в травні побував у двох больових точках України — рідному Харкові та Одесі. Там дещо наелектризована ситуація, особливо в сільських районах, досить сірника, щоб запалало. На консолідацію треба працювати, а не на чергову нову руїну, і всім, а в першу чергу політикам!

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...