Джон Керрі допустив розпад Сирії

Керрі в телефонній розмові з главою МЗС РФ досягли певного прогресу щодо припинення вогню в Сирії.

Джон Керрі. Фото: www.vesti.ru.

У разі, якщо між прихильниками президента Башара Асада і сирійської опозиції не буде досягнута домовленість щодо перемир'я, то існування Сирії як держави опиниться під загрозою. Таку думку висловив державний секретар США Джон Керрі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Політичне рішення краще, ніж постійні спроби знайти військове, яке може призвести до більшої кількості біженців, більшій кількості джихадистів, великих руйнувань і, можливо, до повного руйнування самої Сирії", - підкреслив Керрі.

Він в черговий раз висловив упевненість, що конфлікт не може бути вирішений при збереженні режиму Асада.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, Керрі в телефонній розмові з главою МЗС РФ досягли певного прогресу щодо припинення вогню в Сирії.

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали:

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...