Екс-депутата з Сумщини звинуватили у розбещуванні дітей

42-річний підозрюваний пропонував маленьким дітям підійти до його авто та за 100 гривень пропонував їм подивитись оголений статевий орган.

Екс-депутат розбещував неповнолітніх. Фото: firtka.if.ua.

Колишнього депутата Сумської обласної ради підозрюють в розбещенні малолітніх. Такими є результати розслідування місцевої прокуратури. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

До речі, екс-депутат вже є фігурантом кримінальної справи про ухилення від сплати податків.

Як встановило слідство, 7 липня 42-річний підозрюваний пропонував маленьким дітям підійти до його авто та за 100 гривень пропонував їм подивитись оголений статевий орган.

"Зараз чоловік переховується від органу досудового розслідування, вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення його місцезнаходження, вже підготовлені процесуальні документи для оголошення підозрюваного у розшук", – розповіли у прокуратурі. Йому загрожує від п'яти до восьми років тюрми.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...