Екс-депутата з Сумщини звинуватили у розбещуванні дітей

42-річний підозрюваний пропонував маленьким дітям підійти до його авто та за 100 гривень пропонував їм подивитись оголений статевий орган.

Екс-депутат розбещував неповнолітніх. Фото: firtka.if.ua.

Колишнього депутата Сумської обласної ради підозрюють в розбещенні малолітніх. Такими є результати розслідування місцевої прокуратури. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

До речі, екс-депутат вже є фігурантом кримінальної справи про ухилення від сплати податків.

Як встановило слідство, 7 липня 42-річний підозрюваний пропонував маленьким дітям підійти до його авто та за 100 гривень пропонував їм подивитись оголений статевий орган.

"Зараз чоловік переховується від органу досудового розслідування, вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення його місцезнаходження, вже підготовлені процесуальні документи для оголошення підозрюваного у розшук", – розповіли у прокуратурі. Йому загрожує від п'яти до восьми років тюрми.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...