Екс-ватажок "ДНР" озвучив реальні цифри втрат серед бойовиків

Ходаковський поскаржився, що через некомпетентність і невміле керівництво в "ДНР" на передовій щотижня гине 4-5 осіб.

О.Ходаковський. Фото: НТВ.

Терористичні організації "ЛНР" і "ДНР" щотижня несуть великі втрати в зоні АТО через невміле керівництво і некомпетентність самих бойовиків. Про це заявив один з колишніх ватажків "ДНР", екс-командир терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський, повідомляють Патріоти України з посиланням на DonPress.

"У кожній бригаді наших солдатів на передовій гине по 8-10 чоловік за два тижні. Штат батальйону - 350 осіб, а реально в строю воює 151. Більше 60% недоукомплектовано підрозділів, які стоять на самих передових позиціях. І нікому до цього немає ніякого діла", - розповів бойовик.

Крім того, за його словами, в "армії "ДНР" немає ніяких заготовлених других позицій - підрозділів "ополченців", які перебували б у місцях постійної дислокації, щоб при загостренні ситуації могли відразу висуватися вперед.

"У разі чого - цивільне населення не встигне евакуюватися, бо військові, сконцентровані в місті, почнуть тікати. У нас є "міністерство оборони", але у нас немає нічого, що пов'язано з організацією безпосередньо оборони", - підкреслив Ходаковський.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....