Елітну квартиру Ляшка придбав колишній регіонал з оточення Ахметова

Мова йде про 5-кімнатну квартиру в комплексі "Альпійське містечко".

Олег Ляшко. Фото:Факти - ICTV

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко продав елітну квартиру за 15,9 мільйонів гривень колишньому регіоналу Олександру Риженкову. Про це повідомляє Українська правда, передають Патріоти України.

Про продаж майна свідчить електронна декларація політика, яку він змінив 9 жовтня. У розмові з журналістами Ляшко підтвердив, що продав нерухомість Риженкову, який входить в оточення Ріната Ахметова.

"Риженков був народним депутатом парламенту попереднього скликання і очолював фінансово-банківський комітет, у якому я був заступником. Герой України, колишній директор Донецького металургійного заводу", - сказав Ляшко.

Журналістам видання вдалося дізнатися, що мова йде про 5-кімнатну квартиру в комплексі "Альпійське містечко".

"Такий висновок можна зробити з виписки з держреєстру прав на нерухоме майно", - сказано в матеріалі.

У виписці вказано, що 25 серпня 2017 Риженков купив 5-кімнатну квартиру загальною площею 367,2 кв. м, що знаходиться за адресою Київ, вул. Протасов Яр 8, кв 72.

При цьому в декларації Ляшка за 2016 вказані дві квартири в Києві, одна з яких площею 367,2 кв. м. Право власності на неї він отримав в 2010 році.

На сайті житлового комплексу "Альпійське містечко" зазначено, що такі квартири коштують від 9,5 млн грн до 14,17 млн грн.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...