Елітний алкоголь, колекція монет, ікон, зброї та портрет в дворянських вбраннях: Стали відомі результати обшуку у підлеглого Кернеса (фото, відео)

Пшонка-стайл в чиновників явно в фаворі.

У будинку чиновника харківської мерії провели обшуки. Фото: gp.gov.ua.

Повідомлення про те, що чиновник міськради, заступник директора одного з департаментів, став фігурантом розслідування, з'явилося на сайті обласної прокуратури близько опівдні. Питання до держслужбовця виникли в зв'язку з махінаціями з комунальним майном в різних районах Харкова, повідомляють Патріоти України з посиланням на АТН.

"Під час допитів здобуті докази і показання того, що впродовж 4-х років з 12-го по 15-й рік службовець укладав договор купівлі продажу з об’єктами комунального майна, які в подальшому були перепродані його доньці", - розповів Андрій Бугайов, керівник місцевої прокуратури.

Хто цей чиновник, вже встигли з'ясувати представники Харьковскго антикорупційного центру, які порівняли розмір задекларованого в минулому році доходу чиновників, з цифрою, опублікованою прокуратурою. Виявилося, що в минулому році суму в 77 тисяч 772 грн вказав заступник начальника департаменту економіки та комунального майна, начальник управління комунального майна та приватизації Володимир Солошкін. На своїй сторінці в Фейсбук антикорупційний центр опублікував і адреси, за якими розташовуються приміщення, що належать його дочці. Правда, інформацію, що з'явилася, правоохоронці поки не підтверджують.

"Це початковий етап досудового розслідування, підстав для затримання згідно кримінально-процесуального кодексу в нас немає, оскільки передбачається безпосереднє вчинення злочину, щоб особу затримали. Це епізоди останніх 4-х років, наразі підозра також не оголошена, тому що повинні бути зібрані докази вартості майна цих квартир для того, щоб інкримінувати саме цей злочин. Навіть ще він не допитаний", - пояснює Андрій Бугайов.

Правоохранители нашли дома у городского чиновника стопки денег, дорогой алкоголь и старинные иконы.

Саме в пошуках доказів правоохоронці сьогодні навідалися до чиновника додому. Після чого в Інтернеті з'явилися вражаючі фото - тут стандартний набір від елітного алкоголю до колекційних монет зі зброєю і іконами. Але особливий ажіотаж серед користувачів викликав портрет чиновника, в стилі, який введено в моду Пшонкою, Ківаловим і Медведчуком. Тут і мундир, і перука, і орден - все в суворій відповідності з жанром. Якому, в соцмережах, до речі, вже й назву придумали.


"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...