Ердоган звинуватив Путіна у вбивстві 400 тисяч людей

Росія спеціально акцентувала увагу на турецькій підготовці вторгнення у Сирію, щоб приховати власні злочини.

Реджеп Ердоган. Фото: spravda.com.

Сьогодні, 5 лютого, президент Туреччини Реджеп Ердоган розповів, що заяви Росії про підготовку Туреччини до військового вторгнення у Сирію, є сміхотворними. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

«Звичайно, заяви Росії у нас викликають сміх. По-перше, Росії спочатку слід пояснити загибель тих людей, які були вбиті на території Сирії», – зазначив президент Туреччини. Реджеп Ердоган вважає, що на даний час дії Росії свідчать про вторгнення в Сирію. Він розповів, що в результаті спільних дій Путіна з Асадом загинуло близько 400 тис сирійців.

Раніше, прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу у відповідь на звинувачення Міноборони РФ заявив, що Росія спеціально акцентувала увагу на турецькій підготовці вторгнення у Сирію, щоб приховати власні злочини та своє вторгнення в Арабську Республіку.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...