"Если Путин хочет стать Царем, то у него еще есть шанс - снять "красную ниточку" с запястья, покаяться и начать править не как "наёмный менеджер на галерах", - Гіркін

Терорист Гіркін, який неодноразово звинувачував главу РФ у "зраді", в черговий раз накинувся на Путіна - цього разу через звільнення Савченко.

Терорист Гіркін. Фото: ЖЖ

Один з колишніх ватажків терористичної "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркин) прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що президент Росії Володимир Путін в ході свого візиту на Святу гору Афон у Греції сів в тронне крісло імператорів Східної Римської Імперії. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі «Вконтакте», повідомляють Патріоти України. Наводимо повний текст його посту без змін:

«Если Путин хочет стать Царем, то у него еще есть шанс — снять «красную ниточку» с запястья, покаяться и начать править не как «наёмный менеджер на галерах», а как настоящий православный Царь. Тогда и до Помазания на Царство недалеко. Хотя куда там… Лицемерие в деле Савченко — прекрасный показатель того, что никакой ответственности за свои слова и действия этот человек нести не может по определению.

Он ведь даже в этом довольно незначительном (хотя и не слишком приглядном) политическом действе сумел найти «крайних» — на кого можно формально ответственность перевалить — на родственников погибших журналистов. Мол «они попросили», а Его Величество великодушно и мягкосердечно не смог отказать. Тьфу! Какой на фиг «царь»? Приказчик из мелочной лавки… И такого на трон сажать? Хотя да — за «султанское величество» веками молились… чего ж тут стесняться?».

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...