"Фашизм в Україні": У магазині Верховної Ради продаються сепаратистські книги (відео)

Незважаючи на війну на Донбасі, з книжковою пропагандою не борються навіть в стінах парламенту.

Журналісти помітили сепаратистські книги в магазині, що розташований в одному з будинків парламентських комітетів. Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші", що опублікований на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, в магазині можна знайти книгу "Донецько-Криворізька республіка: Розстріляна мрія" (2011 рік) під авторством журналіста Володимира Корнілова. На даний момент Корнілов проживає в Нідерландах і публічно виступає з прокремлівської позицією. Також він має зв'язок з депутатом Держдуми РФ Костянтином Затуліним, який тривалий час відстоює антиукраїнську позицію.

Крім цього, в магазині продається книга "Фашизм в Україні", автором якої є колишній функціонер Компартії УРСР Георгій Крючков.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...