Фігурант останнього розслідування Павла Шеремета: Суд заарештував заступника голови ОПЗ Щурікова

Антикорупційна прокуратура підозрює першого заступника голови правління Одеського припортового заводу Миколу Щурікова в розтраті майна ОПЗ в особливо великих розмірах в змові з групою осіб.

Суд заарештував заступника голови ОПЗ Щурікова. Фото: vlada.io.

Солом'янський райсуд Києва взяв під варту першого заступника голови правління Одеського припортового заводу Миколу Щурікова, призначивши йому заставу в 40,5 млн грн, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Антикорупційна прокуратура підозрює його в розтраті майна ОПЗ в особливо великих розмірах у змові з групою осіб.

Тим часом Кабінет Міністрів має намір оголосити новий конкурс з приватизації ОПЗ після того, як запланований на 26 липня аукціон зірвався через відсутність заявок від покупців.

"Ми проаналізуємо першу спробу виставити ОПЗ на відкритий конкурс і оголосимо новий конкурс, до якого ми підготуємося краще", - написав у Facebook прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Нагадаємо, Патріоти України раніш писали, що один з останніх матеріалів Шеремета стосувався двох скандальних персон - Переломи і Щурікова..

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...