"Фронтовик" Поляков відмовився виконувати ухвалу суду

Максим Поляков на дав одягнути на себе електронний браслет.

М.Поляков. Фото: ОРД.Народний депутат Максим Поляков (фракція "Народний фронт") не дозволив правоохоронним органам одягти на себе електронний браслет стеження. Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника агентства, в кінці минулого тижня правоохоронці намагалися надіти на нього браслет, проте він відмовився підкоритися.

Нагадаємо, 21 липня Солом'янський районний суд Києва обрав Полякову запобіжний захід. Нардеп повинен внести заставу в розмірі 300 тисяч гривень, здати закордонний паспорт і носити електронний браслет стеження.

Слідство вбачає в діях Полякова ознаки хабарництва на суму 7500 доларів в обмін на просування законопроекту про умови видобутку бурштину в інтересах компанії "Фуджейра" з ОАЕ. Депутату може загрожувати до 12 років в'язниці.

11 липня Рада зняла недоторканність з Полякова, але не дозволила його затримати і заарештувати.

Іншому фігуранту "бурштинової справи", нардепу Бориславу Розенблата суд призначив заставу в розмірі 7 млн гривень і теж наказав носити електронний браслет.

Правоохоронці одягли електронний браслет стеження на депутата Верховної Ради Борислава Розенблата.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...