"Фсьо пропало": В "ДНР" паніка - в Успенці та Ізвариному вже з'явилися СБУ і ОБСЄ

Прихильники "русского мира" звинувачують владу "народних республік" і Росію у "зливі" кордону Україні.

В Успенці помічені СБУ та ОБСЄ. Фото: rian.com.ua.

Адепти "русского мира", які живуть на окупованих територіях Донбасу, налякані до крику: на раніше непідконтрольній Києву частині українсько-російського кордону з'явилися співробітники СБУ і ОБСЄ. Сепаратисти розповідають історію про чорну машину без розпізнавальних знаків, яка нібито стежить за ситуацією на КПП "Успенка - 2", передають Патріоти України з посиланням на "Діалог.UA".

Запеклий прихильник "ДНР" донеччанин Ігор Бистролєтов в "ВК" пише, що після ряду тривожних повідомлень про злив кордону в Кремлі спробували незграбно виправдатися і навіть показали відеоролик, де нібито чітко видно, що на пропускному пункті немає українців.

“Представленное Русланом Ляпиным видеоопровержение - полное фуфло, как и сказки Гудвина. В сюжете показан выезд с КПП "Успенка" на территорию Ростовской области РФ!!! Инсайдеры же говорили о том, что автомобили ОБСЕшников и, предположительно, СБУшников были замечены на территории “ДНР””, - написав Бистролетов.

Донеччанин запевняє, що відео росіян - відкрита брехня, створена для заспокоєння прихильників "народних республік". У ньому показали російську територію, протилежну від окупованих "ДНР" міст, де були помічені авто ОБСЄ.

До слова, у Бистролєтова є також підтвердження від місцевої жительки, яка живе на кордоні і бачить, як Кремль здає непідконтрольну Києву частину кордону.

“У Кремля и у его пропагандонов плохо получились попытки отрицать присутствие ОБСЕшников с укропами как минимум на КПП "Успенка", а как максимум еще в Изварино. И их присутствие также подтверждали мои источники... Следовательно, чтобы успокоить народ в Донбассе и в России, пропагандоны нам нагло врут, отрицая очевидные факты. А в это время вовсю идет сдача границы”, - пише в" ЖЖ "ще один адепт" русского мира "Едуард Комуніст.

Колишній представник "ДНР" в РФ Євген Шабаєв також вибухнув гнівною тирадою на адресу російських пропагандистів. Він дорікнув їм у тому, що вони намагаються приховати очевидне за новою порцією ура-патріотизму.

“Дескать, нет на стороне РФ таможни (Успенки) ОБСЕ и СБУ. И вообще все клево - завтра возьмем Куев и Львовь. Вот только у меня вопрос к Льву Израилевичу: когда уже в Авдеевке, Марьинке, Майорске восстановят “ДНР” могучая "армия генерала Захера"?”, - обурився Шабаєв.

Він нагадав, що зараз в підвалах на окупованій території сидить більше бойовиків, ніж воює, на лінії зіткнення гинуть мирні жителі, а ватажки "ЛДНР" все погрожують фейковими наступами.

“Сейчас укропитеки хотят со своим флагом стоять на границе и решать, кому в Донбасском ГЕТТО жить, а кому - умирать. И вы со своим оптимизмом нас всех в это ГЕТТО и гоните”, - резюмував Шабаєв.

Відома журналістка "російської весни" Марина Харкова в сепаратистських пабліках тиражує інформацію про те, що нібито на КПП "Успенка - 2" помітили машину ОБСЄ і ще одне чорне авто без розпізнавальних знаків, яке нібито належить українським прикордонникам.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер озвучила основні вимоги Києва до терористів "ЛДНР" і їх російських кураторів. Контроль за кордоном був першим пунктом у списку обов'язкових до виконання умов.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...