​Гарант Росії не знає найважливішого: Путіна висміяли за помилку в оцінці скарбниці Росії

Президент РФ Володимир Путін істотне перебільшив запас міцності російської економіки у своєму інтерв'ю німецькому виданню Bild.

"Дока" Путін не знає з чого складається золотовалютний запас РФПершим це написав прокремлівський (!) Московський комсомолець, наполягаючи на версії, що керманича ввели в оману, зазначають Патріоти України.

За словами Путіна, золотовалютних резервів у ЦБ - "за 300 мільярдів", а ще у двох резервних фондах уряду - 70 і 80 млрд. Тобто подушка безпеки становить в сумі близько півтрильйона доларів. Однак по відомостям російських економічних експертів, президент РФ введений в оману щодо розміру золотовалютних запасів РФ.

Міжнародні резерви Росії - тобто те, що президент називає "резервами ЦБ", і резервні фонди уряду ніяк не можуть складатися, оскільки резервний фонд і Фонд національного добробуту входять до складу золотовалютних резервів. Про це повідомила російської депутат Держдуми, економіст Оксана Дмитрієва. Те, що обидва резервних фонди входять до складу золотовалютних резервів, підтвердив і незалежний фінансовий аналітик Степан Демура.

Помилку Путіна прокоментував журналіст Антон Павлюченко на своїй сторінці в Facebook.

"Помню, в прошлом году Порошенко давал интервью немецкому таблоиду Bild — самая простая газета Германии, самая популярная, таблоид с голыми тетками на задних страницах, кучей желтизны и инсайда, который в итоге подтверждается. И вот Порошенко тогда дал интервью, и россияне все скалились мол, дал интервью какой-то желтой прессе. Не дорос еще до Süddeutsche Zeitung или The Guardian. Проходит год, россияне забывают, и Путин дает интервью... да, тому самому Bild. Ватные СМИ преподносят это как триумф — смешно, да?" - пише журналіст.

"В итоге второй год подряд Вова путает сколько у России запасов валюты. Снова складывает все по два раза, надувает щеки. Потом "Московский Комсомолец" подправляет президента, мол ну просто чуть сбрехал. Раз такое дело и Вова так плавает в цифрах, то видимо пройдет полгода и россияне вдруг узнают, что их запасы уже закончились", - припускає Павлюченко.

"Вообще, умиляют даже российские экономисты. Берут сумму своих запасов, считают на сколько они уменьшаются за месяц, проводят линейный тренд — и вот, мол, дата конца запасов там такое-то февраля 2017 года. Это бред. Запасы не будут спускать до нуля, только чтоб показать россиянам, что в стране стабильность и т.д. Для обычного россиянина запасы закончатся намного раньше, а реальных запасов в разы меньше. Так что, Грызлов и Ко будут еще чаще летать в Киев", - зазначає журналіст.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...