Гаряче на Донецькому та Маріупольському напрямках, по всій лінії зіткнення активізувались російські ДРГ – штаб АТО (відео)

Впродовж 6 червня росіяни не залишали у спокої позиції захисників Україи. Ворог 32 рази відкривалив вогонь по позиціях наших військ.

Речник АТО Сергій ЖмуркоПатріоти України представляють зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 7 червня 2016 року:

На Донецькому напрямку російські найманці 14 разів обстрілювали наші опорні пункти в районі Авдіївки, шахти Бутівка, Опитного зі всіх видів стрілецького озброєння та 82 мм мінометів. А поблизу Майорська, Зайцевого та Луганського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Окрім того з 22.00 до опівночі супротивник вдався до провокативних дій та вів вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, а згодом використавши 120 мм міномети, випустили 40 мін по позиціях поблизу Майорська та КрП Майорськ. Також там же діяв снайпер.

На Маріупольському напрямку опорні пункти в районі Марїнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Кірово противник обстріляв зі стрілецької зброї, гранатометів та з 82 мм мінометів.

По всій лінії зіткнення активізувались ДРГ ворога, але українські бійці дали їм гідну відсіч.

На Луганщині минулої ночі було відносно тихо.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...