Гарний хлопець - далі нема куди: Інтерпол відмовив СБУ оголосити в розшук "Моторолу"

Інтерпол теж треба, як ОБСЄ, розбудити? Або Інтерполу погано пояснили, про кого саме йде мова, або документи неправильно складають.

На одній з перехоплених розмов "Моторола" робить зізнання у вбивстві 15 полонених українців. Фото: news.bigmir.netПредставник головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков заявив на прес-конференції, що Інтерпол відмовився оголосити в розшук бойовика "Моторолу", повідомляють Патріоти України.

"Інтерпол повернув нам документи з мотивуванням про політичний характер справи "Мотороли". Нам це незрозуміло. Він застрелив на очах свідків Брановицького, у нас він є підозрюваним і є рішення суду про його арешт. Я сподіваюсь, що все ж таки у взаємодії з міжнародною спільнотою ця позиція буде змінена", - наголосив Маяков.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...