Газманов збирається судитися з Литвою і Латвією

​Російського співака Олега Газманова внесли в Литві у список небажаних осіб через підтримку ним політики Кремля і пропаганди, що підтримує агресію Росії в Україні.

Газманов занудьгував за своєю квартирою в Юрмалі. Фото: ivona.bigmir.net.

Російський артист Олег Газманов, внесений до списків персон нон-грата Литви і Латвії, хоче скасувати це рішення. В інтерв'ю виданню "Собеседник" співак розповів, що збирається шукати допомоги уряду Росії в складанні позову проти Литви і Латвії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Мені дуже подобається Литва, мені подобаються люди в цій країні. Тому я вважаю, що те, що трапилося, потрібно перевести з політичної площини в громадянську і правову. Я хочу, щоб наш уряд допоміг мені знайти правильного адвоката і скласти позов. Тому що один я не впораюся, я не юрист, - говорить Газманов. - Так, я готовий до цього (судитися). І з Латвією теж. Я купив в Юрмалі квартиру свого часу. Тепер мене не пускають в мій власний будинок. Добре, якщо вони вважають, що вони мають на це право, то нехай мені повернуть гроші, які я витратив на цю квартиру. І нехай вони відзвітують не переді мною, а перед судом ".

Російського співака Олега Газманова внесли в Литві список небажаних осіб через підтримку ним політики Кремля і пропаганди, що підтримує агресію Росії в сусідніх країнах, стверджує глава Міністерства закордонних справ Литви Лінас Лінас Антанас Лінкявічюс.

Сам Газманов в соціальній мережі стверджував, що дізнався про внесення в список небажаних осіб тільки після того, як прибув до Вільнюса в ніч на 18 серпня.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...