Генерал квартирних військ: Журналісти розповіли про майно «бідного» глави Академії сухопутних військ Павла Ткачука (відео)

Поки наші українські військові відвойовують клаптики рідної землі у ворога, начальник Національної академії сухопутних військ генерал Ткачук завойовує численні квартири.

Павло Ткачук. Фото: seo-top-news.

Начальник Академії сухопутних військ України генерал-лейтенант Павло Ткачук володіє чотирма квартирами від держави і трьома будинками, що не внесеними в декларацію. Крім того, квартири генерал-лейтенант передав іншим особам або продав, йдеться в програмі Слідство.інфо, передають Патріоти України.

За словами журналістів, в декларації Ткачука в розділі «нерухоме майно» - «одні нулі».

Відзначається, що першу квартиру чиновник одержав в Хмельницькій області. Пізніше він переписав її на свою дочку, яка її пізніше і продала.

Також Ткачук отримав квартиру в Тернополі, яка виявилася цілим котеджем з окремим входом і паркінгом.

Але на сьогоднішній день власником котеджу значиться інша людина. Як виявилося, Ткачук переписав його на дружину, а та, в свою чергу, продала будинок.

Наступну квартиру генерал-лейтенант отримав у Львові, а пізніше переоформив її на сина - Андрія Ткачука.

Незабаром полковник запасу Руслан Сапіга - зять Ткачука - отримав у Львові 3-кімнатну квартиру. А у його дружини Олени за документами є маєток під Тернополем.

Крім того, сам генерал-лейтенант живе в елітному районі недалеко від Львова. І хоча власниками його будинку значаться інші люди, на ньому висить герб з ініціалами Ткачука.

Також журналісти з'ясували, що Ткачук їздить на джипі вартістю понад 1 млн грн, але зареєстрована машина на тещу чиновника.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...