Генпрокуратура планує купити для Холодницького 5 автівок за космічними цінами

На автомобілі для прокурорів витратять 3,6 мільйона гривень, найдорожче коштуватиме Toyota Camry Premium - за 920 тис. грн.

Тойота для Холодницького коштуватиме майже мільйон. Фото: Депо.

Генеральна прокуратура України визнала ТОВ "ВіДі Автострада" переможцем торгів щодо закупівлі легкових автомобілів за 3,61 млн грн. Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на дані системи Prozorro, передають Патріоти України.

"Генпрокуратура планує придбати для Спеціалізованої антикорупційної прокуратури дві Toyota Camry у різних комплектаціях та три автівки Toyota Corolla Multidrive S 2016 року виробництва", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найдорожче коштуватиме Toyota Camry Premium за 920 тис. грн. Авто матиме максимальну комплектацію, в якій передбачена 6-ступінчаста автоматична коробка передач, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, автоматичний трьохзонний клімат-контроль, круїз-контроль, інтелектуальна система адаптивного переднього освітлення, камера заднього виду, люк з електроприводом. Передні крісла матимуть електропідігрів. Навігаційна система GPS матиме можливість безкоштовного оновлення впродовж трьох років.

Toyota Camry у комплектації Prestige за 843 тис. грн має трохи менше додаткових опцій. Наприклад, відсутній люк з електроприводом.

На сайті "ВіДі Автострада" ціни на базову комплектацію Toyota Camry починаються з 717 тис. грн, Toyota Camry Prestige можна придбати за 869 тис. грн, а Toyota Camry Premium - за 948 тис. грн, зазначають "Наші гроші".

Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, Multidrive S з бензиновим двигуном теж має максимальну комплектацію: камеру заднього виду зі статичною проекцією, підігрів сидінь, клімат-контроль, кольоровий мультиінформаційний дисплей 4.2, аудіосистему Toyota Touch 2 (радіо, СD/MP3/WMA) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7.0 та 6 динаміками.

"ВіДі Автострада" продає Toyota Corolla Multidrive S у максимальній комплектації за 548 тис. грн. "ВіДі Автострада" належить до групи "ВіДі" Віталія Джуринського.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...