Гітлер теж був людиною року: 2015 рік став початком кінця путінізму, - The Washington Post

Фюрер Великої Німеччини був визнаний людиною року за 1938 - Мюнхенська змова допомогла отримати останню безкровну перемогу. Для вождя Великої Росії таким певно став 2014-й.

Ілюстрація:iz-chicago.livejournal.com

Через власні амбіції Володимира Путіна Росія, беручи участь в сирійському конфлікті, платить чималу ціну: військовослужбовці РФ повертаються додому "вантажем-200". Про це пише оглядач Девід Леш для видання The Washington Post, передають Патріоти України.

Оглядач видання припускає, що вторгнення до Сирії може обернутися для Кремля чимось на зразок піррової перемоги Єгипту в 1957 або несподіваного посилення впливу Радянського Союзу в 1950-х роках, що супроводжувалося зростанням зовнішньополітичних проблем.

Крім цього він зазначає, що оцінку російському удару по Сирії будуть давати майбутні покоління, хоча допускає, що 2015 став початком кінця путінізму.

Леш також додає, що російський президент мріє про відродження Росії як наддержави, що на сьогоднішній день є нереальним. Адже в той час, коли російська влада витрачає великі гроші, для демонстрацію Росії як супердержави, вона не здатна виконати соціальні обов'язки перед власним населенням.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...