Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін заявив про відсутність прем'єрських амбіцій

На думку Ложкіна, нинішній глава уряду України Арсеній Яценюк є «чудовим прем'єром».

Борис Ложкін. Фото: ru.golos.ua.

Глава Адміністрації президента Борис Ложкін заявив, що не збирається претендувати на посаду прем'єр-міністра. Про це він сказав у п'ятницю на прес-конференції у Києві, відповідаючи на питання журналістів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Водночас глава президентської адміністрації категорично відмовився відповідати на запитання про можливих кандидатів на пост прем'єр-міністра і глав міністерств. Ложкін назвав Арсенія Яценюка "чудовим прем'єром.

Чиновник також зазначив, що не підтримує ідею дострокових виборів Верховної Ради, як і президент Петро Порошенко. За словами Ложкіна, соціологічні опитування показують, що українці виступають проти дострокових виборів.

Ложкін заявив, що нова коаліція буде з сформована протягом 10 днів а "може й раніше". "Але я б вважав, що ідеальним варіантом є збереження колишньої коаліції", - додав він.

Також глава АП зазначив, що не зустрічався з Ігорем Коломойським, коли олігарх нещодавно приїжджав до Адміністрації президента.

Нагадаэмо, раніше кілька незалежних одне від одного джерел УП в Адміністрації президента повідомляли, що кандидатуру Ложкіна розглядають для призначення в уряд.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...