Голова МЗС Литви розкритикував пропозицію прем'єра Словаччини скасувати санкції проти Росії

Лінас Лінкявічус підкреслює, що РФ досі незаконно бере участь у конфлікті на Донбасі

Литва проти зняття санкцій з РФ. Фото: regnum.ru

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус заявив, що якщо чинні санкції проти Росії не призводять до врегулювання конфлікту в Україні, то їх потрібно не скасовувати, а лише посилювати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал".

Такими словами депутат прокоментував заяву прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, який після зустрічі із президентом РФ у Москві запропонував скасувати санкції, бо вони, начебто, "ні на що не впливають".

Але голова МЗС Литви вважає, що Євросоюз має продовжувати санкції проти Росії. Адже РФ досі бере участь у конфлікті на Донбасі, а доступ міжнародних спостерігачів до зони бойових дій та окупованих територій обмежений.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...