Головне - вчасно прогнутися: Путін пропонує призначити спікером Держдуми чиновника, який вважає "є Путін - є Росія"

В'ячеслав Володін зараз займає посаду першого заступника голови адміністрації Кремля.

В'ячеслав Володін. Фото: rossiarusskie.biz.

Президент Росії Володимир Путін запропонував Державній Думі підтримати кандидатуру першого заступника голови адміністрації Кремля В'ячеслава Володіна на посаду спікера нижньої палати парламенту. Таку заяву глава РФ зробив у п'ятницю, 23 вересня, на зустрічі з лідерами партій, що пройшли в Держдуму за підсумками виборів, передають Патріоти України з посиланням на "Лента.ру".

"Це, безумовно, справа виключно депутатського корпусу, депутатів, але ми ось із (прем'єр-міністром і лідером партії "Єдина Росія") Дмитром Анатолійовичем (Медведєвим) будемо просити підтримати кандидатуру В'ячеслава Вікторовича Володіна", - звернувся Путін до лідерів фракцій.

Володін отримав право на депутатський мандат за результатами виборів у нижню палату парламенту, що пройшли 18 вересня.

У списку "Єдиної Росії" на виборах Володін очолював регіональну групу, яка об'єднала Волгоградську, Пензенську, Саратовську і Тамбовську області. За інформацією про попередній розподіл депутатських мандатів, група набрала 62,2 відсотка, що дозволяє отримати від цих регіонів 10 мандатів у Держдумі.

Володін із грудня 2011 року виконував обов'язки першого заступника керівника адміністрації президента, на цьому посту чиновник займався питаннями внутрішньої політики.

Відзначимо, що В'ячеслав Володін прославився в РФ завдяки висловлюванню "є Путін - є Росія, немає Путіна - немає Росії".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...