Готують провокації? У Докучаєвськ прибули спецпризначенці РФ, - штаб АТО

"Вони прибули зі сторони села Стила на чотирьох автомобілях "Камаз" та двох броньованих автомобілях ГАЗ-2330 "Тигр", - зазначили в прес-центрі.

Ілюстрація: ЖЖШтаб АТО заявляє, що в районі Докучаєвська, що контролюється бойовиками, з'явилася група російських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО, передають Патріоти України.

"З достовірних джерел стало відомо, про те, що в районі міста Докучаєвськ (територія контрольована НФЗ) з'явилася група військовослужбовців підрозділу спеціального призначення збройних сил Російської федерації кількістю близько 100 осіб", - сказано в повідомленні.

"Вони прибули зі сторони села Стила на чотирьох автомобілях "Камаз" та двох броньованих автомобілях ГАЗ-2330 "Тигр", - додали в прес-центрі.

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...