Готуються до референдуму: У Нідерландах знімуть серіал про корупцію в Україні

Сценарій напише відомий нідерландський колумніст, який агітує голосувати проти ратифікації Угоди про асоціацію України та ЄС

У Голландії зібралися знімати антиукраїнський серіал. Ілюстрація:24tv.ua

Голландська компанія планує зняти серіал про корупційні зв'язки Єврокомісії та українців. Про це пише на своїй сторінці у Facebook активіст української діаспори у Нідерландах Олександр Снідалов, передають Патріоти України.

"Вчора отримав синопсис нового серіалу, який планує зняти голландська телевізійно-продюсерська компанія Endemol. Сценарій для нього написав Leon de Winter, відомий голландський колумніст з табору противників асоціації, який нещодавно опублікував розгромну статтю в Telegraaf.nl" - пише Снідалов.

Також він повідомляє, що події стрічки будуть розгортатись навколо історії голландки, що працюючи у міжнародній нафтовій компанії, познайомилась з українським олігархом-мільярдером.

"Сценарії пересипаний традиційними прийомами такого жанру як позашлюбні діти та авіакатастрофи, але все що вам треба про нього знати - це те, що корупційний Єврокомісар голландського походження намагається допомогти українському мільярдеру-олігарху добитись прийняття України до ЄС" - пояснює активіст.

Повідомляється також, що поширювати цей серіал планується через кабельну мережу KPN, тож пілотні серії цілком можуть з'явитись ще до квітневого референдуму.

Концерт Кобзона знов збирає тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 6 травня

понеділок, 6 травень 2024, 8:09

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 06.05.24 орієнтовно склали:

Проблеми можна розбити на три пункти: "Україна ще не пережила свою найтемнішу годину", - західні експерти

понеділок, 6 травень 2024, 7:56

Останні кілька тижнів для України стали справжніми американськими гірками емоцій. На лінії фронту жорстока російська агресивна війна не показує жодних ознак зупинки, передають Патріоти України. Щобільше, російські війська просунулися вперед, особливо в...