ГПУ проводить обшуки в Антимонопольному комітеті

Державний уповноважений Комітету АМКУ Світлана Панаіотіді натякнула, що обшуки пов'язані з розслідуванням схеми ухилення від сплати податків і незаконного виведення коштів за кордон ТОВ "Тедіс Україна".

Генеральна прокуратура України проводить обшуки у Антимонопольному комітеті України. Про це на своїй сторінці в Facebook написала державний уповноважений Комітету АМКУ Світлана Панаіотіді, передають Патріоти України.

"Генеральна прокуратура з 7.30. Або відчиняйте, або ламаємо двері. Обшук в АМКУ. Нікого в будівлю не пускають. Маски. Зброя. Ньюзмейкери сьогодні ми", – написала вона.

Також сьогодні ГПУ проводить обшуки у дистриб'ютора тютюнових виробів "Тедіс Україна", пов’язаного з російським олігархом Ігорем Кесаєвим, за підозрою у фінансуванні терористів "ЛНР" і "ДНР".

За даними слідчих, для утримання монопольного становища фірма також отримувала сприяння з боку окремих державних органів.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...